Med passion för människor, utveckling och kommunikation utbildar vi för en hållbar framtid!
Med passion för människor, utveckling och kommunikation utbildar vi för en hållbar framtid!

Podcast

Vad motiverar människor och får dem att växa? Det ska vi ta reda på. Välkommen att lyssna på vår podcast Pepptalk med Sahara & Pippi som vi sänder från Dragon Gate.

Vi intervjuar kända och okända människor om vad som driver och peppar dem till personlig utveckling. Vi hoppas kunna djupdyka och reflektera kring hur normer, värderingar och miljö påverkat våra gäster och i ett större perspektiv oss människor. Förvänta er både skratt och allvarsamma samtal i äkta Sahara&Pippi-anda med målsättningen att ge insikter som kan leda till personlig utveckling för våra lyssnare, gäster och oss själva.  

Varför en podcast på Dragon Gate kanske ni undrar? Ja, det är en plats som väcker nyfikenhet och där kulturer möts på ett gränslös sätt. Ett litet Kina mitt i svenska tallskogen i Älvkarleby. Galet och samtidigt helt fantastiskt. Varför sitta i en vanlig inspelningsstudio när man sitta i ett ombonat rum med guldtapeter, kinesiska trämöbler och utsmyckningar som ger en känsla av att vi befinner oss på andra sidan jorden? På Dragon Gate får idéer växa och förverkligas. Vi vill möta människor som vill ge av sig själva för att sprida inspiration och kunskap och då känner vi att Dragon Gate är rätt plats för oss.  Där har vi vår mötesplats där vi kan samtala, skratta högt och tillsammans växa och utvecklas.  Lyssna, dela och inspireras med oss!

Ni hittar våra podavsnitt i huvudmenyn Podcast.

Sahara & Pippi